11.04.17

Завершився Global Money Week



  З 27 березня по 02 квітня 2017 року в навчальних закладах Луганської області відбулись заходи в рамках Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей - міжнародна подія, спрямована на розширення можливостей наступного покоління для упевненого й відповідального фінансового майбутнього).
  Для учнів та вчителів 23 навчальні заклади з 5 районів (Старобільського, Міловського, Новопсковського, Сватівського, Станично-Луганського) та 3 міст (Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного) тиждень виявився дуже насиченим, пізнавальним та цікавим. Були проведені наступні заходи:
·         Лекції із залучення працівників банків («Ощадбанк», «Приватбанк»), міжнародної організації UNICEF, фінансових управлінь райдержадміністрацій, приватних підприємців.
·         Тематичні екскурсії до відділень «Ощадбанк», «Приватбанк» та віртуальні екскурсії до музею грошей Національного банку України.
·         Перегляд тематичних фільмів та мультфільмів із подальшим обговоренням («Азбука грошей тітоньки Сови. Що таке гроші». «Як з’явились гроші. Історія винаходу» та ін.).
·         Дискусії та круглі столи («Що таке гроші», «Економія - чи можливо це…» та ін.).
·         Складання тематичних ребусів, кросвордів.
·         Виставки малюнків («Гроші очима дітей», «Моя гривенька»).
·         Створення колажу( «Грошові знаки різних держав світу»).
·   Проведення різноманітних рольових фінансових ігор та тематичних конкурсів (конкурс малюнків, конкурс на краще есе, конкурс учнівських презентацій).
·         Створення творчих проектів.
·         Проведення флешмобу «Global Money Week - 2017» та багато іншого.
Після завершення Global Money Week усі матеріали були направлені до «Інституту модернізації змісту освіти».
Дякуємо всім небайдужим педагогам Луганщини за активну участь у вихованні фінансової грамотності майбутнього покоління.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні вчителі географії!  Запрошуємо отримати онлайн-консультацію в консультаційному центрі Луганського ОІППО. Тема консультації " НУ...